Hoe synchroniseer ik bestanden van een kanaal met mijn computer?

Benodigdheden:

• Een Microsoft Teams account
  • Toegangsrechten tot de teams en kanalen die je wilt synchroniseren

Aan de slag:

-> Open Microsoft Teams, kies een kanaal dat je wilt synchroniseren en ga naar Bestanden.

-> Klik op [Synchroniseren]. Binnen een paar seconden krijg je een melding: "Teams kanaal" wordt gesynchroniseerd

-> In de verkenner zie je nu onder jouw bedrijfsnaam de kanalen die je hebt gesynchroniseerd. Elk kanaal begint met de naam van je team, erachter staat de naam van het specifieke kanaal.

Het kanaal algemeen wordt altijd vertaald naar General.

• Onedrive