Hoe deel ik mijn scherm in Teams?

Benodigdheden:

• Een computer
  • Microsoft Teams

Om jouw gesprek te kunnen delen, moet je natuurlijk eerst in een vergadering zitten.
Wanneer je in een vergadering zit kun je doormiddel van de  inhoud delen.

Bureaublad delen

Bij deze optie deel je jouw gehele scherm. Deze optie is handig als je verschillende schermen wilt laten zien, je hoeft dan
niet constant te switchen tussen de opties van scherm delen.

Een venster delen

Bij deze optie kun je alleen een specifieke venster delen. Alleen deze is zichtbaar voor de kijkers.

Presentatie delen

Hier kun je een PowerPoint presentatie delen.

Bestanden delen

Je kunt ook bestanden delen. Deze bestanden kun je selecteren uit je computer of van OneDrive. Denk aan een Word bestand.

Whiteboard

Hier deel je een whiteboard. Dit is een wit schermwaar iedere deelnemer op kan schrijven en tekenen.
Dit is goed voor een creatieve brainstormsessie! Je moet alleen FreeHand toevoegen om dit te kunnen gebruiken. Dit staat bij het zelfde menu als inhoud delen.

Zo deel je jouwscherm:

-> Klik op de inhoud-delen knop .
Rechtsboven kun je ervoor kiezen of je computergeluid aan of uit wilt hebben.
-> Selecteer wat je wilt delen. Bijvoorbeeld je bureaublad (scherm)
Je bent aan het delen op het moment dat je een rood randje je beeldscherm ziet.