Hoe gebruik ik Teams in Apple Carplay?

Benodigdheden:

• iPhone
  • Apple CarPlay
  • Microsoft Teams account

In september 2021 maakte Microsoft het mogelijk om Apple CarPlay te gebruiken met Microsoft Teams. Met Apple CarPlay is het mogelijk om tijdens het rijden deel kan nemen aan Teams vergaderingen.
Je kan handsfree deelnemen aan een vergadering door Siri en kun je vergaderingen opstarten zonder gebruik te maken van videogesprekken zodat je niet afgeleid bent tijdens het rijden.

-> Klik op het Teams-pictogram in CarPlay.
Siri verschijnt vervolgens. Je zou iets kunnen zeggen zoals: ''Bel Tim Smit op Teams''