Hoe schakel ik twee-factor authenticatie in?

Om twee-factor authenticatie in te schakelen, moet je naar de instellingen gaan van al je apparaten of online accounts en waar mogelijk is twee-factor authenticatie inschakelen. Een andere optie is het gebruik maken van een authenticator app.

Een authenticatie-app is een manier om meedenkend te zijn in het eigen handen nemen van jouw online beveiliging. Eenmaal gekoppeld aan je accounts geeft de authenticator-app een constant veranderende reeks codes die u kunt gebruiken wanneer dat nodig is, zelfs zonder internetverbinding. Wil jij weten hoe je Google Authenticator installeert? Klik hier.

We bieden ook twee-factor authenticatie in onze ICT Portaal. Klik hier als je wilt weten hoe je twee-factor authenticatie inschakelt in onze ICT Portaal.