Een agenda delen in Outlook. Hoe doe ik dat?

Wil je je Outlook agenda met collega's of externe contacten delen? Volg hiervoor de volgende stappen.

Ga naar Outlook en klik op het agenda icoontje

> Klik bovenaan in het lint op [Agenda delen]
> Klik op [Agenda]
> Ga naar [Machtigingen]
> Staat de persoon met wie je jouw agenda wilt delen al in het lijstje? Klik er op en kies welke machtigingen je deze persoon wilt geven.
> Klik op [Ok].

> Staat de persoon met wie jij jouw agenda wilt delen niet in het lijstje? Klik op [Toevoegen] en vul het emailadres van deze persoon in het invulveld.
> Klik op [Ok].
> Kies welke machtigingen jij deze person wilt geven m.b.t. jouw agenda.
> Klik op [Toepassen]