Hoe kan ik een back-up maken van mijn Outlook gegevens?

1. Selecteer Bestand > Openen en exporteren > Importeren/exporteren.

Bestanden exporteren

2. Selecteer Exporteren naar bestand en selecteer Volgende.

Exportbestand

3. Selecteer Outlook-gegevensbestand (.PST) en selecteer vervolgens Volgende.

Exporteren naar een gegevensbestand

4. Selecteer de e-mailmap waarvan u een back-up wilt maken en selecteer Volgende.

E-mailmappen

5. Kies een locatie en naam voor uw back-upbestand en selecteer Voltooien.

PST-locatie

6. Als u ervoor wilt zorgen dat niemand toegang heeft tot uw bestanden, typt en bevestigt u een wachtwoord en selecteert u OK.

• Back-up, Outlook, Expert365, Office 365