Hoe voeg ik een contactpersoon toe in Webex?

Een contactpersoon toevoegen kan zowel via de vaste computer als via de mobiele app.

Via de Desktop app
- Open de Webex app
- Ga naar [Contactpersonen]
- Ga naar [Een contactpersoon toevoegen]
- Wil je een contact vanuit Outlook toevoegen aan de contactpersonen in Webex? Zoek dan deze persoon op via de zoekbalk die verschijnt
- Wil je een nieuw contact aanmaken? Klik dan op [Een aangepaste contactpersoon maken]
- Vul de gegevens van deze nieuwe contactpersoon in
- Kies aan welke groep je deze nieuwe contactpersoon wilt toevoegen via[Groep met contactpersonen] .

Via de Mobiele app
- Open de Webex app
- Ga naar [Gesprekken]
- Kik op [Contactpersonen]
- Klik op het plaatje [Contactpersonen toevoegen]
- Vul de gegevens in en voeg de persoon toe

• Webex, Contacpersonen