Hoe deel je 2FA codes? (Let op: passwordmanager voor vereist)

Benodigdheden:

• Bitwarden (passwordmanager)

Om jouw 2FA codes te delen moet je een organisatie maken in Bitwarden. Dit doe je als volgt:
> Selecteer [+ Nieuwe organisatie]
> Vul de gegevens in en kies jouw abonnement.

Het beheren van je organisatie in Bitwarden doe je als volgt:

> Ga naar [Instellingen]
> Klik op [Organisaties]
> Selecteer jouw organisatie

Je bent nu in het beheergedeelte van jouw organisatie
Bij tabbladen zoals [Kluis] kun je naar alle gedeelde items, en bij [Beheer] kun je gebruikers uitnodigen voor de organisatie, hierbij kun je kiezen welke rechten en beperkingen er zijn voor deze gebruiker.