Hoe installeer je de Expert 365 e-mail op je smartphone? (IOS/Android)

Stap 1. De Outlook applicatie downloaden

-> Download Outlook voor iOS in de iOS App Store en open het.

-> Download Outlook voor Android Play Store en open het.

Stap 2. Jouw gegevens invoeren

Is dit de eerste keer dat je Outlook opent?

-> Voer je e-mailadres in

-> Tik daarna op Account toevoegen.

-> Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en tik op Aanmelden.

Is dit niet de eerste keer dat je Outlook opent?

-> Open het Menu, tik op Instellingen Instellingen van Outlook-app > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen.

Voer uw e-mailadres in

-> Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en tik op Aanmelden.

Voer uw wachtwoord voor Outlook.com in

Stap 3. Machtigingen accepteren

-> Accepteer alle meldingen voor machtigingen waar mogelijk om wordt gevraagd.

(optioneel) Een gedeelde mailbox toevoegen

Wil je een gedeelde mailbox toevoegen zoals een info@ adres? Bekijk dan de handleiding: Een gedeelde mailbox toevoegen

• IOS, Android, Email, Expert 365