Hoe ziet de migratie naar Kantoor Online er uit?

Fase 1: Inventarisatie

Dit is de fase waar we ons nu in bevinden. Aan de hand van dit document vergaren wij de nodige informatie bij elkaar.

Fase 2: Planning

In deze fase geven we je aan wat je van ons kan verwachten en spreken wij de planning met je door.

Fase 3: Configuratie

De omgeving wordt voorbereid voor installatie. Tijdens deze stap legt De ICT Expert contact met de beheerder van jouw domein(en) om deze bij Microsoft te verifieeren. Wij vragen de e-mail wachtwoorden op bij de Expert 365 gebruikers. Deze hebben wij nodig om de e-mail te migreren.

Fase 4: Installatie

Tijd om over te gaan op actie. In deze stap leggen wij contact met de Expert 365 gebruikers en starten de migratie. De ICT Expert neemt de computer(s) (op afstand) over en verplaatsen de e-mail, agenda's en bedrijfsgegevens naar de Microsoft cloud. Wij helpen de gebruikers een handje op weg door eventuele smartphones en tablets aan te sluiten op Expert 365.

Gebaseerd op het aantal gebruikers schatten wij dat er 1,75 uur nodig is om deze fase te voltooien.

Fase 5: Beheer

Je geniet nu van alle voordelen die Expert 365 te bieden heeft. Heb je ondersteuning nodig? Wij staat voor je klaar. We kunnen je zowel per telefoon als per e-mail ondersteuning bieden.

Dit is de fase waar we ons nu in bevinden. Aan de hand van dit document vergaren wij de nodige informatie bij elkaar.