Hoe geef ik een medewerker van De ICT Expert toegang tot mijn computer?

Dit is een korte handleiding over hoe jij ervoor zorgt dat een medewerker toegang krijgt tot je computer.

Stap 1. Website

Zorg ervoor dat je op de website zit van “De ICT Expert”. (Link: https://deictexpert.nl/ )

Stap 2. Download

-> Als je op de site aankomt klik je op:

-> En daarna op:

Er start nu een Download proces.

Dit programma heet: SplashtopSOS.

(Voor Firefox)

-> Klik op “Bestand Opslaan”

(Voor Edge)

-> Klik hier op de 3 puntjes helemaal rechts van de download:

-> Open hierna het mapje “Downloads

Stap 3. SplashtopSOS

-> Dubbelclick op “SplashtopSOS

Nu opent de SplashtopSOS zich en krijg je een scherm voor je met een Code.

Deel deze code met de medewerker zodat de medewerker met uw computer kan meekijken.

Veel succes!