Hoe voeg ik een bladwijzer toe? (Chrome / Firefox / Edge / Internet Explorer)

Google Chrome

1. Klik op het sterretje rechts bovenin je webbrowser.

2. Je krijgt nu te zien dat je Bookmark is toegevoegd!

Mozilla Firefox

1. Zorg dat je de pagina voor je hebt die je als bladwijzer wilt opslaan. (Als voorbeeld gebruik ik Google.)

2. Ga naar de 3 puntjes rechts boven.

3. Klik daarna op “Bladwijzer voor deze pagina maken

4. Je krijgt een schermpje voor je waarbij je de bladwijzer een naam kan geven.

5. Als je zover bent kan je op "gereed" klikken.

Microsoft Edge

1. Klik op het sterretje rechts bovenin.

2. Er verschijnt nu een schermpje voor je.

3. Geef je “Bookmark/Favoriet” een naam.

Klik op “Opslaan

4. Je bladwijzer is nu aangemaakt in Microsoft Edge!

Internet Explorer

1. Ga naar de website toe je die als bladwijzer wilt toevoegen. (Als voorbeeld gebruik ik nu Google)

2. Ga met je muis naar rechtsboven en klik op het sterretje.

3. Klik nu op “Aan Favorieten Toevoegen

4. Je krijgt nu dit scherm voor je.

5. Klik op “Toevoegen”.

6. Als je nu nogmaals op het sterretje klikt zal je je bladwijzer zien staan. Als je erop klikt zal de bladwijzer je naar de site doorsturen.

• Windows, Browser