Hoe verwijder ik Office volledig van mijn computer?

Office volledig verwijderen met het verwijderhulpprogramma

1. Klik op de onderstaande knop om het Office-verwijderhulpprogramma te downloaden en te installeren.

2. Volg de onderstaande stappen om het verwijderhulpprogramma in uw browser te downloaden.

Tip: Het kan enkele minuten duren voordat het hulpprogramma is gedownload en geïnstalleerd. Zodra de installatie is voltooid, wordt het venster Office-producten verwijderen weergegeven.

Edge of Chrome

Klik in de linkeronderhoek met de rechtermuisknop op SetupProd_OffScrub.exe en kies Openen.

Het downloadbestand met de ondersteuningsassistent zoeken en openen in de Chrome-webbrowser

Edge (oud) of Internet Explorer

Klik onder in het browservenster op Uitvoeren om het bestand SetupProd_OffScrub.exe te openen.

Het downloadbestand met de ondersteuningsassistent zoeken en openen in de Microsoft Edge- of Internet Explorer-webbrowser

Firefox

Open het pop-upver nster en selecteer Bestand opslaan. Ga vervolgens naar het browservenster in de rechterbovenhoek en selecteer de pijl voor downloads > SetupProd_OffScrub. exe.

Het downloadbestand met de ondersteuningsassistent zoeken en openen in de Chrome-webbrowser
  3. Selecteer de versie die u wilt verwijderen en selecteer Volgende.

4. Doorloop de resterende stappen en start uw computer opnieuw op wanneer u daarom wordt gevraagd.

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, wordt het verwijderhulpprogramma automatisch opnieuw geopend om het verwijderproces af te ronden. Volg de resterende aanwijzingen.

5. Als u Office opnieuw wilt installeren, selecteert en volgt u de stappen voor de gewenste versie. Sluit het verwijderhulpprogramma.

• Office 365