Hoe verwijder ik een oud mailaccount? (IOS)

-> Open Instellingen Titel afbeelding Iphonesettingsappicon.png op je iPhone. Tik op het icoon Instellingen, wat eruit ziet als een grijs hokje met tandwielen.

-> Scroll naar beneden en tik op Accounts en wachtwoorden. Dat staat ongeveer in het midden van de pagina Instellingen.

-> Selecteer een account. Tik op de pagina Accounts op het e-mailaccount dat je van je iPhone wilt verwijderen.

-> Scroll naar beneden en tik op Verwijder account. Dat is de rode knop onderaan de pagina.

-> Tik op Verwijder van iPhone als dat tevoorschijn komt. Als je dat doet is het e-mailaccount van je telefoon verwijderd, net als alle informatie die aan het account verbonden was.

• IOS