Hoe installeer ik Windows 11?

Benodigdheden:

• Een computer met Windows 10
  • Een Windows 11 compatibel computer
  • Windows 11 installatie assistent

Windows 11 is vanaf 5 oktober voor iedereen beschikbaar gemaakt. We gaan jou laten zien hoe je Windows 11 kunt installeren op jouw computer.
Dit gaan we doen met behulp van de Windows 11 installatie assistent. Om dit te kunnen gebruiken, moet je eerst weten of jouw computer compatibel is met Windows 11. Dit kun je doen door de programma PC Health Check App te installeren. Deze programma controleert of jouw computer Windows 11 aankan.

Als je de PC Health Check App hebt uitgevoerd en Windows 11 aankan, gaan we jou nu laten zien hoe je Windows 11 installeert.

-> Ga naar de website van Windows 11 Installatie Assistent  en klik op [Download Now].
-> Een installatie Wizard verschijnt, klik hier rechtsonder op [Accept and install].

Windows 11 wordt nu geïnstalleerd. Wanneer stap 3 van 3 is voltooid, moet jouw computer opnieuw worden opgestart en ben je na je eerste aanmelding actief in Windows 11!

Wil je weten hoe je de startknop van Windows 11 weer linksonder in beeld zet? Klik hier!

• Windows 11