Ik ben mijn wachtwoord van het ICT portaal vergeten. Hoe kom ik achter mijn wachtwoord?

Een nieuw wachtwoord aanvragen

Jouw ICT portaal account is geregistreerd met een e-mail adres. Dit e-mail adres kun je gebruiken om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Ga als volgt te werk:

1. Ga naar: https://deictexpert.nl/index.php?rp=/password/reset
  2. Vul het door jou bekende e-mailadres in
  3. Je ontvangt nu een e-mailbericht met een link.
    Deze link is slechts 1 uur geldig en werkt alleen vanaf het apparaat waarop je de link hebt aangevraagd.
  4. Klik op de link. De link verwijst je terug naar de website van het ICT portaal.
  5. Vul een nieuw wachtwoord in en bevestig deze.
  6. Vanaf nu kun je inloggen met het inlog e-mailadres en het nieuwe wachtwoord.

Nog geen ICT portaal account?

Vraag jouw collega die al toegang heeft om een account te registreren.

Lukt dit niet?

Schiet dan een hulpvraag in via: https://deictexpert.nl/submitticket.php?step=2&deptid=1.

• Wachtwoorden