Hoe kun je automatische incasso (de)activeren?

Met automatisch incasso heb je geen omkijken meer naar je betalingen.
De maandelijkse factuur van De ICT Expert wordt hiermee automatisch van je bankrekening afgeschreven.

Activeren vanuit een e-mail

-> Open de link naar de factuur vanuit de e-mail.

-> Kies bij de betaalmethode Automatisch incasso.

-> Voldoe het bedrag zoals je normaal gesproken zou doen. Hiermee activeer je automatisch incasso.

Handmatig activeren via de website

-> Zodra je bent ingelogd op het ICT portaal ga je naar Facturatie. Klik daarna op Automatische Incasso.

-> Klik op Maak eerste transactie.

-> Er wordt gevraagd om €0,01 te voldoen via iDeal. Dit is ter verificatie van je bankrekening.

Heb je de betaling afgerond? Dan is Automatische Incasso geactiveerd en worden de volgende facturen automatisch van je bankrekening afgeschreven.

Automatisch incasso stopzetten

-> Zodra je bent ingelogd op het ICT portaal ga je naar Facturatie. Klik daarna op Automatische Incasso.

• Administratie