VoIP telefooncentrale

Om te zorgen dat jouw bedrijf altijd bereikbaar blijft kan je er voor kiezen om jou bedrijf aan te sluiten op een telefooncentrale. Voor deze zakelijke telefooncentrale staat de ICT Expert voor jou klaar! Wij zorgen ervoor dat jouw onderneming constant in contact blijft met de buitenwereld. Zowel op je vaste- als het zakelijke telefoonnummer.

VoIP telefooncentrale

Cloud telefooncentrale

Jouw onderneming is flexibel en daar hoort dan ook een flexibele Cloud telefooncentrale bij. Onze telefooncentrale is geheel aan te passen aan de wensen en behoeftes van jouw bedrijf. Je kan kiezen voor een wachtrij, keuzemenu, receptionisten software of vast-mobiel integratie. Wil je dat jouw medewerkers vanuit huis of vanuit het buitenland gebruik kunnen maken van de telefooncentrale? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je het gemakkelijk zelf kan regelen met onze telefonie software. Onze telefooncentrale VoIP kan ook gemakkelijk gekoppeld worden aan jouw CRM-systeem. Zo kan jij al jouw klanten persoonlijk begroeten!

Zakelijk internet en bellen was nog nooit zo gemakkelijk

Met onze telefooncentrale ben je 24/7 bereikbaar en weet je zeker dat jouw klanten altijd op de juiste plek terecht komen. Om te zorgen dat je jouw klanten dan ook 24/7 online kan helpen is een goede internetverbinding van groot belang. Alleen de hoogste kwaliteit internetverbinding is goed genoeg voor ons. Of je nu werkt in de Cloud, telefoneert over het internet (VoIP) of tijd kritische diensten over de verbinding haalt. Wij hebben altijd een passende oplossing!

Met een 4G back-up zorgen wij er voor dat jouw internet en telefoon zakelijk altijd online blijft. Ook bij een internetstoring. Wij doen niet aan stilstaan en verwachten alleen het beste van ons internet en onze zakelijke telefooncentrale.

Internet zakelijk bedrijf

Ben je op zoek naar een betrouwbaar netwerk en wil jij het beste uit jouw organisatie halen? Dan helpt de ICT Expert jouw graag verder met een betrouwbaar en veilig netwerk. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers zonder problemen aan de slag kunnen. Ook als je van plan bent om in de toekomst te gaan groeien, zorgen wij er voor dat jouw ICT klaar is voor de volgende stap.

Wij houden jouw netwerk constant in de gaten en zorgen ervoor dat jij kan vertrouwen op jouw zakelijk internet en bellen. Mochten wij iets afwijkends zien dan gaan wij direct aan de slag om de storing te verhelpen.

Zakelijk internet en telefoon afsluiten bij de ICT Expert

Wij zijn een proactief bedrijf met een heldere en eerlijke strategie. Wij staan voor persoonlijk contact en vertrouwen in elkaar. Wij gaan er elke dag weer 100 procent voor om het beste uit ons zelf te halen. Of je nu een zelfstandige ondernemer bent of een succesvolle mkb’er, wij zijn de ICT oplossing voor MKB bedrijven. Door ons kan jouw bedrijf eenvoudig en veilig online functioneren. Geef de ICT uit handen en focus je op jouw bedrijf. Wij nemen de tijd om jou alle technische oplossingen uit te leggen in begrijpelijk Nederlands en nemen jou graag je ICT zorgen uit handen.

Dus twijfel niet langer en neem contact met ons op! Dan zorgen wij er voor dat jij je kan focussen op zaken die er voor jou echt toe doen!

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op.
Gemakkelijk en snel.
Of plan een afspraak in.
Wij helpen je op weg met een adviesgesprek.
Adres
Watermanstraat 35D

Postcode
7324 AJ Apeldoorn

E-mail
info@deictexpert.nl

Telefoon
055 - 303 35 00