Online werkplek

Een online kantoor, welke werkgever wil dit niet! Steeds meer bedrijven kiezen voor een online omgeving. Dat komt doordat we tegenwoordig meer in de Cloud werken. We luisteren online naar muziek en delen ons leven op social media. Het is dan ook niet raar dat medewerkers beter functioneren in een online werkomgeving. De medewerkers hebben dan alleen nog maar een computer en internet verbinding nodig, zodat ze kunnen werken vanuit waar dat ze maar willen. De goede beveiliging en snelle dataverwerking maakt het voor bedrijven nog aantrekkelijker. Overstappen naar een online werkplek is de toekomst, dus waar wacht je nog op!

Online werkplekICT

Voordelen van een werkplek online

Online werken is de afgelopen tijd steeds populairder geworden. Daarom hebben wij de voordelen van een online werkplek eens voor je op een rijtje gezet.

Veilig back-ups

Elke dag wordt een back-up gemaakt van jouw kantooromgeving. Zo heb jij altijd de meest recente data bij de hand. Daarnaast is een online back-up ook veel veiliger dan een offline back-up. Je voorkomt dat vertrouwelijke informatie op een laptop staat die bijvoorbeeld wordt gestolen of die je kunt kwijtraken. Als bedrijf kun je het je niet veroorloven om informatie te lekken of verliezen. Het levert een hop stress en gedoe op en daarnaast kan er een flinke boete aan vastzitten. Op een online werkplek staan al jouw gegevens veilig versleuteld in de Cloud. Zo voorkom je dat alle informatie op willekeurige lokale datadragers wordt opgeslagen en kun je veilig in de cloud werken.

Ongelimiteerd ondernemen

Je kunt de online werkplek aanpassen aan jouw wensen. Daarnaast kan een online werkplek ook eenvoudig meegroeien met jouw bedrijf. De online opslag voor bedrijven is enorm en jij hoeft je geen zorgen te maken dat er geen ruimte meer is voor nieuwe medewerkers. Zelfs tijdelijke krachten kunnen zonder moeite aansluiten bij jouw online werkplek. Je maakt gemakkelijk zelf nieuwe werkplekken aan en jouw medewerkers kunnen eenvoudig samenwerken waar dat nodig is.

Dit allemaal voor een vast bedrag per maand.

Ongelimiteerd ondernemen

Altijd en overal toegang tot jouw werkplek online

Het maakt niet uit of je op kantoor zit, thuis werkt of dat je misschien in het buitenland zit. Jij en je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot de online omgeving. Zo kun je gemakkelijk nog even op de telefoon of tablet de mail checken of in de agenda kijken of gemakkelijk met elkaar samenwerken via Microsoft Teams. Daarnaast kun je gebruik maken van alles wat Office te bieden heeft. Zo hoeven jouw medewerkers niet zelf een Office pakket te kopen maar zijn alle functies voor iedereen toegankelijk.

Hulp wanneer jij dat nodig hebt

Om te zorgen dat jij ongestoord kunt ondernemen, kun jij ons overdag altijd bereiken voor hulp. Dus maak je niet druk als ineens je laptop ermee stopt terwijl je een meeting hebt; neem contact met ons op en wij doen de rest!

Werkplekbeheer

Naast de online omgeving die wij jou bieden kan je bij ons ook terecht voor werkplekbeheer. Zo ben je altijd veilig en up-to-date. Je hoeft niet bang te zijn voor virussen. Wij zorgen voor die snelle werkplek. Dit doen wij door de werkplek altijd up-to-date te houden. Dit bespaart jou een hoop kostbare tijd, omdat jij niet meer zelf die updates of beheertaken hoeft te doen. Wij houden alles strikt voor je in de gaten. Mochten wij iets opvallends zien dan grijpen wij uiteraard zo snel mogelijk in!

Online werkplek en werkplekbeheer bij De ICT Expert!

Kies voor een online werkplek bij De ICT Expert. Dan weet je zeker dat je altijd geholpen wordt als je er een probleem is, zodat je nooit stil komt te staan. Daarnaast bieden wij periodieke rapportages waarin wij jou op de hoogte houden van jouw onderneming. We kijken naar de productiviteit en de veiligheid van jouw medewerkers. Ook als we er via de telefoon niet uitkomen staan wij voor je klaar. Onze experts komen je dan op locatie graag een handje helpen zonder dat dit jou onverwachte kosten oplevert. Dus ben jij klaar voor die online start? Neem dan snel contact met ons op en laat ons jouw ICT zaken regelen. Zo kun jij je focussen op wat er echt toe doet.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op.
Gemakkelijk en snel.
Of plan een afspraak in.
Wij helpen je op weg met een adviesgesprek.
Adres
Watermanstraat 35D

Postcode
7324 AJ Apeldoorn

E-mail
info@deictexpert.nl

Telefoon
055 - 303 35 00