Welkom bij Microsoft Teams

Microsoft Teams is een samenwerkingsapp die u en uw team helpt om alles overzichtelijk te houden en om gesprekken te houden, en dat allemaal op dezelfde plaats. Dit ziet u aan de linkerzijde van Teams staan:

• Teams - Zoek kanalen om aan deel te nemen of maak uw eigen kanalen. In kanalen kunt u onmiddellijk vergaderen, gesprekken houden en bestanden delen.

• Vergaderingen - Bekijk alles wat u voor de dag of week hebt gepland. Of plan een vergadering. Deze agenda wordt gesynchroniseerd met uw Outlook-agenda.

• Gesprekken - In sommige gevallen, als uw organisatie dit zo heeft geconfigureerd, kunt u iedereen bellen vanuit Teams, zelfs mensen die zelf Teams niet gebruiken.

• Activiteit - Bekijk uw ongelezen berichten, @vermeldingen, antwoorden en meer.

Gebruik het opdrachtvenster bovenaan om naar specifieke items of mensen te zoeken, snel acties te ondernemen en apps te starten.

• Microsoft Teams