Hoe maak ik verbinding met kantoor via de Draytek Smart VPN Client?

Benodigdheden

Het stappenplan

->Start de Smart VPN Client en klik op "Add" om een nieuw profiel te creëeren.

a screenshot of Smart VPN Client profile list

-> Configureer het profiel als volgt

1. Vul het Profile Name in
  2. Selecteer "SSL VPN Tunnel" onder Type
  3. Vul het adres in wat je van jouw kantoor hebt gekregen in bij IP or Hostname
  4. Vul jouw gebruikersnaam en wachtwoord in
  5. Optioneel: Indien gewenst, kun je jouw gebruikersnaam en wachtwoord onthouden door "Remember My Credentials" in te schakelen.
  6. Schakel Fast SSL in
  7. Klik op "OK"

a screenshot of Smart VPN Client profile setup

-> Initieer de VPN verbinding door de "Connect knop" te schakelen.

Connecting VPN

-> Bevestig jouw Gebruikersnaam en Wachtwoord en klik op "OK" om de VPN verbinding te starten.

a screenshot of Smart VPN Client prompt for credentials

-> Indien de VPN verbinding is gelukt, dan verdwijnt het venster. Deze vind je rechts onderin terug als zijnde een groen symbool.

• Draytek, Afbeeldingswissel