Mails verplaatsen van Outlook naar OneNote

Je  kent het wel: je krijgt een mail binnen, bijvoorbeeld een mail met daarin de agenda en bijlagen voor een vergadering. Of een mail met daarin een aantal vragen die je wilt meenemen voor een volgend werkoverleg. Hoe handig is het om deze mails in 1x te kopiëren naar je OneNote. Tijdens die vergadering of dat werkoverleg, heb je meteen de mail bij de hand en kun je er direct aantekeningen bij maken. Je hoeft dan niet én OneNote én Outlook én... én.. open te hebben staan. Met OneNote heb je alles bij de hand!

Hoe kopieer je de mail van Outlook naar OneDrive?

1. Ga op de mail staan en klik op de puntjes rechtsboven

2. Klik op OneNote. Je kunt hier de plek / het notieblok kiezen waar je de mail naartoe wilt kopiëren

3. Je vindt de mail in OneNote direct terug in de juiste map

• Outlook, Onenote