Kantoorautomatisering

In een online wereld vol met mogelijkheden en werkprocessen kan het lastig zijn om te kiezen wat nu echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Daarom helpen wij jou graag bij het uitkiezen van apparatuur die voor jou werkt.

Kantoorautomatisering

Bedrijfsproces optimalisatie

Wij vinden het belangrijk dat jij een duidelijk overzicht hebt van jouw belangrijke applicaties. Daarom koppelen en integreren wij jouw bedrijfssoftware tot dat ene succesplatform met onze op maat gemaakt software. Op deze manier proberen wij jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en kan jij te allen tijde vooruit. Daarnaast nemen wij jouw ICT-taken uit handen en zorgen wij dat jouw bedrijf klaar is voor de volgende stap. Om het jou allemaal iets makkelijker te maken, vertalen wij de technische wereld naar begrijpelijk Nederlands. Zo weet jij precies waar jouw bedrijf staat en hoe wij de automatisering van jouw bedrijf kunnen bevorderen. Duidelijk, zonder moeilijke taal.

Hulp bij bedrijfsproces automatisering

Tegenwoordig is ICT niet meer weg te denken op de werkvloer. Daarom is het belangrijk dat dit goed werkt. Het kan veel tijd kosten om dit allemaal zelf in orde te maken en keuzes te maken die goed zijn voor jouw bedrijf.

Om te zorgen dat jij je bezig kunt houden met belangrijkere dingen, nemen wij de ICT zorgen graag uit handen. Wij stellen samen met jou de ideale online-werkplek samen. Deze werkplek zorgt er voor dat jouw medewerkers waar en wanneer ze dat willen kunnen werken. Het enige dat ze nog nodig hebben is een internetverbinding. Jouw online kantoor past zich aan, aan jouw wensen en groeit met jouw organisatie mee. Snel groeien is dus geen probleem meer als je kiest voor een online kantooromgeving.

Automatisering bedrijf door middel van een online werkplek

Naast het ongelimiteerde werken en de werkvrijheid van jouw personeel, zijn er nog meer voordelen aan een online werkplek. Wij zorgen er namelijk voor dat jij een duidelijk overzicht hebt van al jouw belangrijke applicaties en zorgen dat jouw werkplek altijd goed beveiligd is. Dit zorgt ervoor dat jij gemakkelijk je werk kan doen, zonder dat jouw gevoelige informatie zomaar op straat komt te liggen. Jouw online gegevens worden veilig versleuteld en wij maken dagelijks een back-up van jouw online werkplek. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud aan jouw applicaties en systemen. Zo hoef jij niet te wachten op een update en wordt jouw werkplek toch beschermd tegen virussen. Mochten er gevaren zijn op het gebied van productiviteit of veiligheid dan zien wij dat direct. Wij reageren daar meteen op en zorgen dat jij zonder zorgen verder kunt werken.

Kantoor automatisering

Automatisering bedrijfsprocessen zorgt voor een hogere productiviteit

Jij en jouw medewerkers kunnen zonder problemen samenwerken in een centrale online werkplek. Door de constant vernieuwde software weet je zeker dat jij je concurrenten een stapje voor blijft. Door alles gemakkelijk en overzichtelijk te maken voor jouw medewerkers, zorg jij ervoor dat ze zonder problemen door de dag heen komen en gemakkelijk toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben. Ook kan jij gemakkelijk contact houden met je team door middel van Microsoft Teams.

Bedrijfsproces optimalisatie bij De ICT Expert

Wij proberen elke dag het beste uit ons zelf te halen. Dit doen wij door proactief te zijn en altijd helder en eerlijk met onze klanten te communiceren. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en bouwen graag een vertrouwensband met elkaar op. Wij doen er alles aan om jou als zelfstandig ondernemer of Succesvolle Mkb’er te ontzorgen op het gebied van ICT. Onze klanten staan altijd op nummer 1 en daar zijn we trots op. Bij ons ben je altijd veilig en up-to-date online. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over al het ICT gedoe en kun jij je focussen op wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Wacht dus niet langer en neem snel contact met ons op!

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op.
Gemakkelijk en snel.
Of plan een afspraak in.
Wij helpen je op weg met een adviesgesprek.
Adres
Watermanstraat 35D

Postcode
7324 AJ Apeldoorn

E-mail
info@deictexpert.nl

Telefoon
055 - 303 35 00