ZZP ICT

Bij De ICT Expert weten wij als geen ander dat jij het als ZZP-er al druk genoeg hebt. We helpen je dan ook graag met de juiste ICT ZZP om jouw zaken nog makkelijker op orde te krijgen en nog efficiënter te werken. Wij doen het ICT beheer voor jou. Door onze ICT ondersteuning ZZP zorgen we er voor dat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is terwijl wij de ICT regelen.

Bij De ICT Expert kun je terecht voor jouw ICT ZZP problemen en denken we graag met je mee naar oplossingen en verbeteringen.

ZZP ICT

ICT ondersteuning ZZP om nog sneller te kunnen werken

Doormiddel van een aantal kleine ingrepen op het gebied van ICT kunnen wij er al snel voor zorgen dat jij nog beter kunt werken. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk telefoon abonnement ZZP zodat je altijd en overal bereikbaar bent voor jouw klanten. Denk zeker ook aan het aanmaken van een webmail. Met een ZZP webmail zorg je er namelijk voor dat jij vanaf ieder apparaat en op ieder moment toegang hebt tot jouw mails. Zo hoef je niet te wachten totdat je op kantoor bent, maar kun je gewoon vanuit thuis belangrijke mails beantwoorden. Dit helpt jou bij het productiever werken.

ZZP ICT

Office 365 ZZP: tijd- en plaats onafhankelijk werken

Met de juiste Office 365 ZZP systemen helpen wij je om flexibel werken mogelijk te maken. Door gebruik te maken van een Cloud is alles wat je nodig hebt gemakkelijk toegankelijk vanaf iedere plek en ieder apparaat. Office 365 voor de zelfstandige professional is daarbij een erg handig hulpmiddel om documenten mee aan te maken, te bewerken en op te slaan. Door gebruik te maken van deze ICT ZZP mogelijkheden kun jij werken waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je vanuit huis, op zakenreis of waar dan ook ter wereld altijd werken en klaar staan voor jouw klanten. Je kunt jouw tijd een stuk flexibeler inrichten waardoor je werk-privébalans verbetert. Door de vrijheid in plaats en tijd kun je jouw werkweek volledig naar eigen wens indelen.

Flexibel, maar toch veilig

Dat alles voor jou nu makkelijk toegankelijk is, betekent niet dat dit voor iedereen zo is. Jouw documenten zijn namelijk extreem goed beveiligd in de online Cloud. Onze ICT faciliteiten zijn allemaal goed beschermd tegen mogelijke inbraken. Jouw documenten zijn eigenlijk zelfs beter beschermd doordat je gebruik maakt van de Cloud. Zonder Cloud kunnen systemen namelijk crashen en documenten verloren gaan doordat er geen back-up is gemaakt. Met onze ICT ZZP zijn er altijd back-ups beschikbaar waardoor er nooit iets verloren kan gaan.

De ICT Expert is er om jou te ondersteunen

De ICT is er niet alleen om de ICT systemen te installeren, maar is er ook om jou blijvend te ondersteunen. Door onze persoonlijke ondersteuning kun jij je altijd blijven focussen op jouw werkzaamheden terwijl wij er voor zorgen dat de ICT goed blijft werken. Bij eventuele storingen of andere problemen zorgen wij snel voor een oplossing. Contacteer ons zeker als je nog vragen hebt of meer mogelijkheden wilt bespreken op het gebied van ICT voor de zelfstandige professional. We staan graag voor je klaar!

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op.
Gemakkelijk en snel.
Of plan een afspraak in.
Wij helpen je op weg met een adviesgesprek.
Adres
Watermanstraat 35D

Postcode
7324 AJ Apeldoorn

E-mail
info@deictexpert.nl

Telefoon
055 - 303 35 00