ICT beheer

Op zoek naar een ICT beheerder, zodat jij al je ICT zorgen uit handen kan geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ICT dienstverlener die jou helpt met het creëren van de ideale ICT omgeving. Wij bieden niet alleen IT ondersteuning maar helpen je ook met het opzetten van een online kantoor.

Wij zijn er speciaal voor ondernemers die tijd als de grootste uitdaging ervaren. Daarom hebben wij Expert365 ontwikkeld. Zo ervaar jij altijd de ultieme combinatie tussen productiviteit en veiligheid. Wij zorgen er voor dat jij altijd toegang hebt tot alles wat jij nodig hebt. Zo kan jij alles uit je onderneming halen!

ICT Beheer

ICT oplossingen voor jouw bedrijf

Wij bieden ICT op maat voor zowel kleine als grote bedrijven. Wij geven ICT ondersteuning aan een ZZP ondernemers, maar ook aan succesvolle Mkb’ers. Bij elke ICT klus kunt u bij ons terecht! Als succesvolle Mkb’er wil je natuurlijk dat jouw medewerkers alles uit zichzelf kunnen halen. Daarom zorgen wij ervoor dat al jouw bestanden en apparaten veilig zijn en kunnen jij en je medewerkers overal werken wanneer jullie dat willen. Jij en je collega’s kunnen naadloos samenwerken in een centrale omgeving terwijl wij de ICT ondersteuning bieden die jullie nodig hebben. Met Expert365 zijn jij en je medewerkers veilig online en kunnen jullie de hele dag door productief werken. Ondanks dit blijf jij altijd de baas over jouw bestanden. Geen bestanden meer die zomaar ergens rondslingeren en minder risico op een data lek.

Wij staan altijd voor je klaar met een ICT oplossing, zowel telefonisch als fysiek!

IT uitbesteden als zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig professional moet jouw ICT gewoon altijd werken. Jij hebt wel belangrijkere dingen aan je hoofd. Daarom kun je er bij ons vanuit gaan dat jouw data veilig is en kun je werken wanneer jou dat uitkomt.

Wij zorgen dat je eenvoudig overzicht krijgt met Expert365. Zo heb jij jouw e-mail, agenda, contactpersonen en documenten altijd op een vaste plek in een eenvoudig overzicht. Daarnaast mis je nooit meer een afspraak of deadline met jouw up-to-date agenda. Wij gaan graag met jouw wensen aan de slag.

Werkplekbeheer ICT

Naast dat wij Expert365 aanbieden, zorgen wij er ook voor dat jouw werkplek te allen tijde up-to-date en veilig is. Met onze werkplekbeheer ben jij er van verzekerd dat je een snelle en virusvrije werkplek hebt. Jij hoeft niet meer te wachten op updates, omdat wij deze allemaal voor jou uitvoeren. Daarnaast zorgen wij dat technische mankementen zo snel mogelijk verholpen worden zodat jij en je medewerkers altijd aan de slag kunnen. Om jou op de hoogte te houden van wat er in jouw bedrijf gebeurt, sturen wij jou periodieke rapportages. Zo krijg jij inzicht in de productiviteit en de veiligheid van jouw medewerkers.

ZZP ICT

Flexibel, maar toch veilig

Dat alles voor jou nu makkelijk toegankelijk is, betekent niet dat dit voor iedereen zo is. Jouw documenten zijn namelijk extreem goed beveiligd in de online Cloud. Onze ICT faciliteiten zijn allemaal goed beschermd tegen mogelijke inbraken. Jouw documenten zijn eigenlijk zelfs beter beschermd doordat je gebruik maakt van de Cloud. Zonder Cloud kunnen systemen namelijk crashen en documenten verloren gaan doordat er geen back-up is gemaakt. Met onze ICT ZZP zijn er altijd back-ups beschikbaar waardoor er nooit iets verloren kan gaan.

ICT klein bedrijf of groot bedrijf?

Wat voor bedrijf je ook hebt, wij hebben de ICT oplossing voor jou. Met Expert365 kan jouw bedrijf zo snel groeien als dat jij dat wilt. Je kunt namelijk gemakkelijk een werkplek creëren voor nieuwe medewerkers. Daarnaast heb je geen vast kantoor meer nodig. Al jouw medewerkers kunnen werken waar ze willen zolang ze maar een computer en internet hebben. Zo kan jij je bedrijf zonder problemen uitbreiden.

Daarbij bieden wij ondersteuning op het gebied van zakelijk internet en bellen. Wij zorgen dat jouw medewerkers een betrouwbaar netwerk hebben om in te werken en dat zij altijd goed bereikbaar zijn.

De ICT Expert voor al jouw ICT oplossingen!

In de kern zijn wij een proactief, helder en eerlijk bedrijf. Wij staan voor persoonlijk contact en scheppen graag een vertrouwensband met onze klanten. Elke dag staan wij weer voor jou klaar en proberen het beste uit onszelf te halen. Jij als klant staat bij ons altijd op nummer 1. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Dus wil je veilig en up-to-date online zijn met jou bedrijf? Neem dan contact met ons op en laat ons jouw ICT regelen. Dan kan jij je focussen op zaken die echt belangrijk zijn!