Hoe creëer je 26 uur in jouw dag

Klinkt dat niet als muziek in je oren?! Stel de dag duurt tegenwoordig 26 uur i.p.v. 24 uur: wat zou je die twee uur extra gaan doen? Slapen? Sporten? Uitgebreid koken? Of ga je die twee uur extra inzetten voor je bedrijf om te groeien en tot nog betere resultaten te komen.


Uiteraard hebben wij geen trucje in huis om de dagen écht te verlengen. 
Dat kunnen we nét niet.


Wat we wél kunnen is er aan bijdragen dat je dusdanig productief gaat werken waardoor het je tot twee uur per dag tijdswinst kan opleveren. Twee uur, vrij te besteden. Twee uur minder tijd kwijt aan technische, ICT-gerelateerde rompslomp.

Lees in deze blog hoe jij een Expert wordt in het tijdbesparend werken!


Expert 365

Speciaal om jou te helpen die twee uur extra in een dag te realiseren, hebben wij Expert 365 in het leven geroepen. Nu is het niet de bedoeling om in deze blog uitgebreid dit product te gaan omschrijven maar we willen wel de highlights eruit halen waarmee jij effectief tijdwinst kunt gaan behalen. 
365 dagen per jaar. Keer twee uur. Reken maar uit. Dit geeft jouw productiviteit een enorme boost!


Welkom in de Cloud
Als jij een Expert 365 pakket aanschaft (in 5 minuten aangevraagd), werk je vanaf het moment van installatie in de Cloud en heb jij een online werkplek. Dit betekent niets minder dan dat jij vanaf dat moment overal je werkzaamheden kunt uitvoeren. Vanuit je eigen Office 365 account. Op elk apparaat en op elke locatie. Al je programma’s en documenten staan veilig opgeslagen in de Cloud.

Start je werk in de trein op weg naar een klant, werk je bestand of presentatie bij en maak op de terugweg of thuis je werk af.

Wil je met iemand samenwerken in 1 document? Geef diegene toegang tot het bestand en je kunt  direct beginnen met productief samenwerken. Kostenbesparend, korte lijntjes en gemakkelijk afstemmen. Tijdswinst!

Al je bestanden op 1 plek, geen gezoek meer, 1 wachtwoord voor toegang tot al je zakelijke documenten en mail, geen documenten meer hoeven doorsturen aan collega’s, niet per ongeluk in oude versies werken maar altijd up to date..!


Altijd up tot date
Hoe prettig is het om met programma's te werken die altijd up to date zijn.  Je hebt niet langer te maken met trage applicaties of erger nog; verouderde applicaties die niet meer naar behoren functioneren. Je bent dan meer bezig met wachten totdat alles is opgestart en uitzoeken hoe je iets op kunt lossen dan dat je lekker vlot door kunt werken.
Is er een nieuwe versie beschikbaar binnen Office, heb jij die automatisch ook op jouw online werkplek. Doordat jij altijd up to date bent en werkt met de nieuwste applicaties en toepassingen, is er geen sprake van vertraging en kun jij achter elkaar doorwerken om jouw doelen te behalen en jouw bedrijf meer en meer op de kaart te zetten! Laat je niet afremmen maar loop voorop, met Expert 365.


Vergader productief

Er zijn maar weinig mensen echt dol op vergaderen. Uiteraard is het nuttig om te weten hoe ieder er voor staat, om onderwerpen te bespreken en samen je doelen vast te stellen. Maar hoeveel tijd gaat er niet verloren aan vergaderen om het vergaderen, aan reistijd van overleg naar overleg, aan het stroperig doorlopen van de hele rits agendapunten.

Laat je ondersteunen door Microsoft Teams!
Vergader zoveel mogelijk digitaal. Dit voorkomt onnodige reisbewegingen en de ervaring leert ook dat als je fysiek bij elkaar zit, je makkelijker in een gesprek verzandt dan wanneer je digitaal vergadert.

Gebruik de vergaderfunctie in Teams voor je reguliere overleggen en zet bijvoorbeeld de chat in als je informeel, tussendoor iets met elkaar wilt overleggen. Dit voorkomt agenda’s met een eindeloze rij mededelingen en rondvragen die prima even tussendoor via de chat besproken hadden kunnen worden.

Vergader beknopt, altijd aan de hand van een agenda.  Laat zo min mogelijk van je tijd weglekken aan vergaderingen.

De tijd die je hiermee overhebt, weet jij heel nuttig te besteden aan wat jouw bedrijf écht nodig heeft!


Werk virusvrij
Zorg dat je digitale veiligheid gewaarborgd is. Dit doe je door bijvoorbeeld gebruik te maken van tweetrapsverificatie, een wachtwoord generator ( i.p.v. nog steeds Welkom123 als wachtwoord te gebruiken…) maar vergeet daarnaast niet dat je ook een goede virusscan nodig hebt.
Je wilt er toch niet aan denken dat je een virus binnenhaalt… Met Expert 365 hoef je je geen zorgen te maken. Wij beschermen je tegen deze indringers zodat jij je niet continu bewust hiervan hoeft te zijn. Gevaren die ten koste gaan van de productiviteit en veiligheid van je medewerkers komen bij ons binnen. Wij reageren daar direct op zodat je niet stil komt te staan.


Schakel de helpdesk in
Mocht je ondanks dat je up to date bent, virusvrij werkt, goed en effectief samenwerkt via Office 365, toch nog tegen technische problemen aanlopen, is 1 telefoontje naar onze Helpdesk voldoende om ons meteen aan het werk te zetten!
Je kunt met ons afspreken dat we het probleem gaan oplossen terwijl jij in vergadering zit of terwijl je een andere taak oppakt. Zo ben je geen kostbare tijd kwijt met wachten of zelf aanmodderen maar is een deskundige meteen het probleem aan het aanpakken. Hoeveel tijd scheelt dit jou wel niet?!


Terwijl wij het probleem voor je oplossen, zoeken we uiteraard direct voor je uit hoe dit probleem een volgende keer eventueel te voorkomen is.  Elke mogelijke bug die we kunnen tackelen, halen we direct onderuit!

Als je een échte Expert wilt worden, kun je met Expert 365Compleet+ je zelfs verzekeren van een gratis monteur op locatie. Nog meer gemak, voor een vaste prijs!

 

Wil jij deze tijdswinst boeken? Stop met aanmodderen en tijdrovend uitzoekwerk. Word een Expert!