| Dinsdag, 5th May, 2020

Belangrijk bij thuiswerken: virusvrij en veiligheid

Bijna heel Nederland is thuis aan de slag. Fijn dat we tegenwoordig in staat zijn om dit voor iedereen vrij snel mogelijk te maken. Een aandachtspunt bij thuiswerken is wel de veiligheid. Is het bedrijfsnetwerk, bij werken op afstand, optimaal beveiligd tegen ‘ongewenste indringers’? Maar denk ook aan de veiligheid van de computers zelf. Hoe staat het daarmee? Wat is de staat van het gebruikte materiaal, wat gebeurt er als er nu een werkcomputer thuis crasht? En kunnen medewerkers thuis net zo efficiënt werken als wanneer zij op kantoor aanwezig zijn? Allemaal vragen waar je wellicht nu niet direct een antwoord op kunt geven, maar die wel heel belangrijk zijn voor optimale bedrijfsprocessen.

Een veiligheidsscan
Bij De ICT Expert begrijpen we heel goed dat ondernemers hier helemaal niet stil bij willen staan. ICT moet gewoon werken. Ook moet altijd alles veilig en up-to-date zijn. Dat snappen we, daarom introduceren wij een veiligheidsscan! Daarmee kunnen wij, op afstand, per computer eenvoudig en snel de veiligheid, continuïteit en efficiëntie beoordelen.

Een persoonlijke advies
Na de scan ontvang je een kort, bondig en gepersonaliseerd rapport, in normaal Nederlands. Die ingewikkelde ICT-termen laten we achterwege. We vinden het belangrijk dat je snapt wat we opschrijven. In het rapport staat dus niet alleen hoe het met de eerder genoemde punten is gesteld, ook geven we je vrijblijvende adviezen. De adviezen zijn erop gericht om toekomstige problemen te voorkomen. En verwachten we geen problemen, heb jij alles al goed voor elkaar, dan zeggen we dat ook gewoon.

 

 
 

Wil je erachter komen wat jij kunt doen om nog productiever te zijn?

We weten dat jouw tijd kostbaar is. Juist daarom creëren we graag wat extra tijd voor je!
Speciaal voor jou hebben wij de ICT scan ontwikkeld. In 45 minuten van jouw tijd kom je erachter wat jij kunt doen om jouw productiviteit te optimaliseren.