Arggggg, mijn computer doet weer niet wat ik wil dat hij doet. Die programma’s werken niet samen. Ahhh, hoe vaak heb jij al het gevoel gehad dat je je computer zo uit het raam wil gooien? ICT is soms echt gedoe! Daar wil je helemaal geen tijd aan kwijt zijn, je wil gewoon lekker je ding doen….

Een foutmelding op je scherm, kan ik hem gewoon wegklikken. Geen idee, maar ik doe het maar gewoon. Balen, daar is die weer. Jemig, wat moet ik nu weer doen? Zucht, en nu? Vreselijk irritant dit…..ik wil gewoon echt lekker mijn ding doen!

Lees het verhaal van Renate

Renate is een gepassioneerd VA voor diverse zzp-ers in haar eigen woonplaats. Haar specialisatie is administratieve ondersteuning. Vaak heeft elke ondernemers zijn eigen administratieve programma. Bij de start van elke opdracht is Renate heel veel tijd kwijt aan alle programma’s, die op haar laptop moeten worden geïnstalleerd. Soms lukt het, maar regelmatig loopt ze weer tegen iets voor haar onbegrijpelijk aan.

Toch moet dat installeren wel gebeuren. Alleen zo kan ze bij de bestanden van haar opdrachtgever, of anders gezegd haar werk doen op de manier, zoals haar opdrachtgever graag wil. Zucht, wat is ICT-gedoe! Kan dat nou niet anders?

Vaak hebben haar opdrachtgevers, net als Renate, geen verstand van ICT. Dan moet ze zelf weer op onderzoek wat ze moet doen. Ook schakelt ze heel vaak tussen verschillende accounts van opdrachtgevers, die met dezelfde programma’s werken. Dat verloopt ook niet altijd even soepel. Of juist dat programma’s niet samen werken, waardoor ze telkens foutmeldingen in beeld krijgt. Ze wordt soms echt moedeloos van al die ICT-dingen. Ze wil hier geen omkijken naar hebben. Gewoon lekker aan de slag voor haar opdrachtgevers, dat is wat Renate wil. Lekker haar werk doen, doen wat zij het leukste vind om te doen….stomme ICT. Kan dat nou niet anders?

Herken jij de frustraties van Renate ook?

Herken je de frustraties van Renate? De ICT Expert zorgt er graag voor dat elke ondernemer frustratievrij kan werken en geen ICT-gedoe ervaart. Met het abonnement Expert 365 ZZP staat De ICT Expert altijd voor jou klaar om jouw computer-, netwerk- of softwareproblemen snel op te lossen. Ook voor vragen en advies op ICT-gebied kun je met dit abonnement altijd bij De ICT Expert terecht.

Expert365, speciaal voor ondernemers als Renate

Dus, altijd een ICT-expert voor al jouw ICT-problemen en vragen, voor een vast, laag bedrag per maand? Sluit ons abonnement Expert 365 ZZP af, vanaf € 19,- per maand.

Klik hier voor nog meer voordelen van ‘Expert365′.