Per december 2018 worden er nieuwe mobiele bundels ter beschikking gesteld.

Met Zakelijk Mobiel kunt u altijd en overal onbezorgd mobiel zaken doen in Nederland en in de EU, met de kwaliteit die u van ons gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G.

U hebt geen onverwachte kosten door onbeperkt bellen en SMS’en en grote MB-bundels die in Nederland en in de EU gebruikt kunnen worden en die u eventueel verder kunt uitbreiden met roaming voordeelopties voor buiten de EU. Met de voordeelopties voor bellen en internetten betaalt u alleen in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft. Het enige dat u hoeft te doen is deze voordeelopties eenmalig gratis aanzetten en ze worden vanzelf geactiveerd op het moment dat u in het buitenland bent en gaat bellen of internetten.

Tegoeden voor bellen en dataverbruik gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers, indien zij dezelfde abonnementsvorm hebben, met elkaar delen en de mogelijkheid hebben tot extra SIMkaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en andere apparaten met een SIM-kaartingang.

Overzicht nieuwe bundels

(Swipe naar links om de rest van de tabel te zien)

 

Delen van tegoeden met collega’s

Alle abonnementen van dezelfde variant delen hun tegoeden tussen alle gebruikers. Dit geldt voor de minuten en het internet in Nederland en in de EU. Voor het Premium+ abonnement geldt dit, naast Nederland en de EU, ook in Canada en de VS.

Gedurende de maand wordt voor alle abonnementen de balans opgemaakt. Wanneer iemand meer dan zijn bundel verbruikt heeft, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht zolang het totaal tegoed niet wordt overschreden. Eventueel resterende tegoeden zijn niet mee te nemen naar de volgende maand.

Supersnel mobiel internet met 4G

Met alle abonnementen kunt u gebruik maken van de supersnelle mobiel internet ervaring van 4G. Met Zakelijk Mobiel haalt u het maximale uit uw mobiel internet abonnement met gemiddelde download snelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbit/s).

Ook de extra Data SIMs voor in uw laptop of tablet ondersteunen deze snelheid. U bent dus niet langer afhankelijk van WiFi en kunt ook onderweg de snelheid van thuis en op kantoor ervaren. Door de grote internetbundels en lage bovenbundeltarieven staat niets u in de weg om zorgeloos van mobiel internet gebruik te maken.

Grip op uw verbruik door MB notificaties

Bij 80% en 100% verbruik van het groepstegoed ontvangt u een waarschuwing op een naar wens op te geven e-mailadres. Daarnaast ontvangt u een waarschuwing per SMS 50%, 80% en 100% van

het individuele tegoed. Op de Data SIM zit geen notificatie aangezien hier ook geen internettegoed op zit, maar deze gebruik maakt van het tegoed van het bijbehorende abonnement.

Vast IP-adres

Heeft u mobiele apparaten in uw bedrijf die op afstand beheerd worden? Dan heeft u vaak een vast IP-adres nodig. Dit houdt in dat elke keer als het mobiele apparaat zich op het netwerk aanmeldt, deze hetzelfde IP-adres krijgt. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld apparaten verbinding wilt laten maken met uw bedrijfsnetwerk. U kunt met behulp van het vaste IP adres een apparaat herkennen en tot het netwerk toelaten.

Naast de keuze voor een vast IP-adres is het ook mogelijk om een VPN-oplossing af te nemen in combinatie met een vast IP-adres. Hiermee wordt dataverkeer geïsoleerd op uw netwerk geleverd.  Met een Zakelijk Mobiel abonnement kunt u altijd een vast IP-adres aanvragen, ook voor uw Data SIM. Is het vaste IP-adres niet meer nodig dan kunt u deze ten alle tijden weer opzeggen.

Verdubbeling data

Maakt u al gebruik van internet van De ICT Expert? Dan worden uw mobiele data-bundels automatisch verdubbeld.