Mijn wifi is zo traag. Kom dat door mijn netwerk? Is alles nog wel veilig? Wat een gedoe, zeg die ICT? Je wilt je niet druk maken over de effectiviteit van jouw ICT, de snelheid van jouw netwerk en de veiligheid van jouw werkwijze. Een computer, laptop, telefoon of een ander digitaal middel moet gewoon en goed werken! Lees hieronder de ervaring van Nicolette.

Lees het verhaal van Nicolette

Nicolette werkt als gewichtscoach. Dit doet ze meestal thuis in haar kantoortje in de achtertuin, maar soms ook bij een klant thuis. Haar grootste ergernis: de steeds niet werkende of haperende techniek, trage Wifi, updates tijdens haar werkuren, programma’s die niet doen wat ze wil, niet kunnen inloggen, waardoor ze niet bij de benodigde bestanden kan. Helemaal gek wordt ze ervan.

Doen wat je leuk vindt

Op een maandagmiddag is ze het zo zat, dat ze besluit op zoek te gaan naar iemand die haar bij al dit ICT-gedoe kan helpen. Hier wil Nicolette helemaal geen tijd aan kwijt zijn. Ze wil gewoon doen wat zij leuk vindt, haar klanten begeleiden bij een gezonde leefstijl. Vanuit haar netwerk krijgt ze het advies De ICT Expert te bellen. Na een korte kennismaking met Harry, ICT-medewerker, gaat hij op zoek naar de oorzaak van al Nicolette’s ICT gedoe.

Wifi-netwerk niet sterk genoeg

Op afstand voert Harry een ICT-scan uit. Daarmee maakt hij inzichtelijk hoe het ervoor staat met de laptop en digitale werkomgeving van Nicolette. Gelukkig is met de laptop niks aan de hand. Het Wifi-netwerk is thuis alleen niet sterk genoeg. Het is niet geschikt voor haar intensieve, zakelijke gebruik, daardoor is wifi is zo traag. Harry adviseert haar om een professioneel Wifi-systeem te plaatsen. Nicolette maakt direct een afspraak met Harry voor de installatie.

Professioneel Wifi-systeem installeren

Nicolette’s grootste ergernis is compleet verholpen. Zij kan, aan de keukentafel of in haar kantoor, in de achtertuin, weer productief aan de slag, doordat haar techniek nu optimaal werkt. En loopt ze toch nog eens ergens tegenaan, dan belt ze gewoon weer De ICT Expert, want haar probleem was de vorige keer snel duidelijk en ook heel snel door Harry opgelost. 

Wil jij ook frustratievrij werken? 

De ICT Expert zorgt er graag voor dat elke ondernemer frustratievrij kan werken en geen ICT-gedoe ervaart. Daarom hebben wij de ICT-scan ontwikkeld. Op afstand kijken we kort met jou mee hoe efficiënt en veilig jij werkt. Vervolgens krijg jij een uitgebreide rapportage met daarin onze bevindingen, tips en adviezen om veiliger en efficiënter te kunnen werken. 

Maak een afspraak voor jouw gratis ICT-scan 

Wil je weten tegen welke problemen je wellicht in de toekomst aan zou kunnen lopen en hoe je deze nú al kunt voorkomen? Wij bieden jou nú gratis onze ICT-scan aan. Hiermee geven wij jou inzicht in de effectiviteit van jouw computer, de snelheid van je digitale netwerk en de veiligheid van jouw werkwijze.

Plan direct een afspraak in voor jouw gratis ICT-scan