Hoe vaak zeg jij: Mijn computer is zo traag. In het digitale tijdperk waarin we leven, kunnen we er niet omheen: de ICT moet gewoon op orde zijn. Jij wilt ook zonder ICT-gedoe lekker werken.  Niemand zit te wachten op een trage laptop die niet doet wat jij wilt…toch? Lees hieronder de frustraties van Bastiaan en hoe wij hem hebben kunnen helpen met het ontnemen van al zijn ICT-frustraties. 

Lees het verhaal van Bastiaan

Bastiaan werkt als organisatiecoach voor verschillende bouwbedrijven in Nederland. Zijn laptop is onmisbaar voor hem, dagelijks heeft hij ‘m nodig. De hele dag door heeft hij overleg met een managers en directeuren verspreid over heel Nederland. Een trage, haperende of zelfs niet werkende pc, betekent voor hem direct inkomstenverlies. 

ICT-frustraties 

En wat te denken van foutmeldingen, updates net tijdens een meeting…het werden er steeds meer. Gek werd Bastiaan er van. Regelmatig had hij de neiging om zijn laptop het raam uit te gooien….grrrrr….. Zijn laptop was nog niet eens zo oud. Hoe kon dat toch? Wat was het probleem? Hij had dan wel verstand van coaching, maar geen enkel verstand van computers.

De oplossing: werkplekbeheer

Alsof het zo moest zijn, zag hij op LinkedIn een bericht van De ICT Expert voorbij komen. Een abonnement voor maar € 22,- per maand en altijd de beschikking hebben over een ICT-expert op afstand. Dat klonk hem als muziek in de oren. Hij belde het nummer dat bij het bericht stond en kreeg Harry aan de telefoon. Hij vertelde Bastiaan meer over Werkplekbeheer. Niet alleen kreeg hij toegang tot een helpdesk, waar hij terecht kon voor vragen en storingen. Er zaten nog meer voordelen aan.  

Het abonnement
  • Het abonnement is namelijk voor 2 apparaten, dus voor zowel zijn laptop als telefoon.
  • De ICT Expert beheert proactief zijn laptop en telefoon, dus zonder dat hij er erg in heeft, zorgt De ICT Expert ervoor dat zijn laptop altijd up-to-date is. 
  • Kleine reparaties, die op afstand kunnen worden uitgevoerd, zijn bij het abonnement inbegrepen.
  • Dus geen onverwacht, grote rekeningen, maar een laag, vast bedrag per maand 
  • Ook zit er een antiviruspakket bij. 

Daar hoefde Bastiaan niet lang over na te denken. Wat een voordelen en dat voor zo’n laag bedrag per maand. 

Frustratievrij werken

De ICT Expert wil al jouw ICT-frustraties voor eens en altijd wegnemen. Wij zorgen er graag voor dat elke ondernemer frustratievrij kan werken en geen ICT-gedoe ervaart. Hiervoor bieden wij onder ander dit abonnement aan: ‘Werkplekbeheer’. Dat klinkt interessant, toch?

Klik hier nog meer voordelen van Werkplekbeheer’.