Dat is wat relaties van De ICT Expert nu horen wanneer ze telefonisch contact opnemen met De ICT Expert. Harry werkt sinds kort als ICT-medewerker bij ons!“Het is zo snel gegaan, de vacature zien, solliciteren en vrij direct kon ik aan de slag bij De ICT Expert. Ik heb er super veel zin in!”

Laat ik mezelf even in het kort voorstellen: Harry Schimmel, 47 jaar oud, woon in Apeldoorn, getrouwd en vader van 2 kinderen…zo, dat is het formele deel. ?

Mijn passie voor ICT ontstond al op de basisschool. Een meester kwam de klas in met een computer. Het feit dat hij zomaar iets op een beeld kon toveren, dat vond ik super fascinerend. Op mijn 12e had ik dan ook al mijn eigen computer. Vanaf toen ging het hard……familie helpen, buren ondersteunen bij computerproblemen, vrienden van buren, vrienden van vrienden….mijn hobby-netwerk werd steeds groter! Tijdens het voortgezet onderwijs was het voor mij duidelijk dat ik hier ook mijn werk van ging maken.

Op werkgebied heb ik als medewerker, assistent en storemanager jarenlang ervaring opgedaan bij 2 computerwinkelketens, MyCom en Memo Systems. Mensen uit Apeldoorn kennen mij wellicht nog van de My Com-winkel aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Hoewel de focus daar lag op consumenten, was ik ook accountmanager voor de zakelijke klanten.

Voor mij is de uitdaging in het werken als ICT-medewerker de diversiteit aan vraagstukken, die op mij afkomen. Net zoals de vraag ís geen oplossing gelijk. Relaties van De ICT Expert mogen van mij verwachten dat ik me volledig inzet om een antwoord te vinden op de door hun gestelde vraag, een oplossing vind voor het probleem of een advies geef dat aansluit bij hun bedrijf.

Spreek ik jou binnenkort aan de telefoon?!