Hallo, ik ben Karin Beumer en werk sinds kort bij De ICT Expert…..

Personal assistent, communicatieadviseur, administratief medewerker, officemanager, what is in a name! Een aantal uur per week ondersteun ik De ICT Expert door Maarten werk uit handen te nemen, waar hij niet aan toekomt. Ik richt me nu vooral op communicatie-opdrachten, maar er komen ook wel eens administratieve en organisatieopdrachten voorbij. Ik doe dit werk vanuit mijn eigen bedrijf Het Regelbureau.

Het is super leuk om zo betrokken te worden en te zijn, bij een kleine ondernemer met grootse, ambitieuze plannen. Maarten doet echt een beroep op mijn kennis en kunde op communicatiegebied, Hij staat open voor mijn ideeën en waardeert mijn inbreng enorm. Ik ben in korte tijd al echt één van het team geworden. Dat alles inspireert mij en haalt het beste in mij naar boven! Ik kijk enorm uit naar het vervolg van onze samenwerking, hoe we samen De ICT Expert kunnen laten groeien!

Ik zal niet zoveel op de voorgrond treden, maar ben vooral actief achter de schermen. Behalve half januari, dan sta ik met Maarten op De Netwerkvloer in Zwolle en later dit jaar ook in Apeldoorn! Wellicht zien en spreken we elkaar dan…….