Word ook een 100k coach!

De bekende filosoof Socrates zei het al: The secret of change is to focus all your energy, not on fighting the old, but on building the new.

Ja, mooi gezegd; niet blijven hangen in het oude en vertrouwde, focus je op het opbouwen van iets nieuws, van het uitbreiden van je succes, kiezen voor verandering. Maar dat is eng. Je leert toch juist van het verleden? Je weet wat je nu hebt: een lopende praktijk, een bedrijf en wat gaat het je brengen als je het roer omgooit? 

 Of ga je de uitdaging aan, richt je je blik vooruit en maak jij jezelf tot een 100k coach?

 

Wie ben je nu

Wellicht is het volgende heel herkenbaar voor jou en ben je daarom op zoek naar meer, naar verandering, naar uitdaging.

Ik ben een coach die hard en veel werkt, maar ik ziet dit niet terug in groei. Ondanks dat ik al een tijd bezig ben als coach, blijft de omzet onvoorspelbaar. Ik voel dat er meer inzit en ben niet tevreden. Mijn ambitie stopt ook niet bij dit bedrag, ik wil minstens maanden van 10k draaien. Maar hoe kom ik daar? Ik wil gewoon meer omzet, meer vrijheid, meer winst en dan het liefst zonder mij bezig te moeten houden met administratieve of ICT romslomp.

Heel goed. Je weet wie je nu bent en waar je staat. Waar wil je naartoe?

 

Wie wil je worden

Je wilt die 100k coach gaan worden, dat is het doel wat jij voor ogen hebt. Wat houdt dat in? Gaat het alleen om het creëren van een grotere omzet of is het breder dan dat?

Ik wil het harde werk terugzien in de groei. Ik wil minstens maanden van 10k draaien. Elk uur dat ik werk wil ik kunnen factureren. Ik wil meer vrijheid zonder dat ik daarbij inboet op de kwaliteit van mijn werk. Ik wil niet meer geleefd worden door mijn agenda maar ik wil leven en daarbij gebruik ik een agenda. Ik wil coachen en impact creëren.

Dat zijn heel realistische doelen! Misschien lijken de bergen te hoog maar met een paar kleine tips en aanpassingen kun je echt al grote stappen zetten. Een chinees gezegde luidt: er is altijd een hogere top die nog niet beklommen is.  Met de goede uitrusting ga jij die top beklimmen!

 

ICT zonder gedoe

Hoe zonde is het als jij je kostbare uren kwijt bent aan wat wij ICT gedoe noemen. Haperende printers, vastgelopen agenda's, applicaties die niet up to date zijn en die jou niet het gebruikersgemak leveren wat zeggen te bieden. Als 100k coach ga jij verdienen wat je waard bent en wil je niet blijven  vastzitten op hetzelfde niveau dus dan is haperende ICT hetgeen wat jouw ideaal in de weg staat.

 

Lees onze tips and tricks om het jou makkelijker te maken op je weg naar het worden van een 100k coach.

 

Energie van je agenda

Uiteraard wil jij alles uit je dag halen. Je wordt blij van een volle agenda want elke klant helpt jou een stapje op weg naar jouw doel, elke uur dat jij je skills kunt inzetten ten behoeve van een ander, groei je zelf ook. 

Let hier bij wel op dat je je agenda efficiënt indeelt. Vul hem niet op met afspraak na afspraak maar creëer bewust van ruimte tussen elke afspraak. Bouw pauze in, een overgangsmoment, voorbereidingsmoment. Dat voorkomt stress als je met de ene klant iets uitloopt en je daardoor niet meteen te laat start met de volgende klant. Dat helpt om je de hele dag  je voor 300% in te kunnen zetten, op weg naar je doel. Handig trouwens, je agenda op je laptop en op je telefoon. Je weet altijd precies hoe laat je waar met wie wordt verwacht. Jou overkomen geen onvoorbereide verrassingen!

 

Rust door je mail

Een mooie uitvinding, mailen, maar zonder dat je het soms doorhebt lekt daar heel veel tijd op weg op een dag. 

Begin met het logisch indelen van je mailbox. Je kunt verschillende sub mapjes maken bijvoorbeeld per klant een mapje zodat je alle correspondentie gemakkelijk kunt vinden. Ook kun je de mail categoriseren in: meteen actie vereist – lezen .
Soms kan het goed zijn om niet direct te reageren op mail. Op dat moment leidt je dat af van het werk waar je mee bezig bent. Je kunt jezelf de vraag stellen: is er brand? Wat gebeurt er als ik morgen pas reageer? Je zult zien dat soms problemen zich dan in de tussentijd vanzelf oplossen.
Zet je meldingen uit. Zo wordt je niet afgeleid elke keer als er een mail binnenkomt.

 

Ondersteuning op afstand

Hoe fijn is het dat als toch een keer je telefoon niet synchroniseert, of als je printer opeens de geest geeft, je 1 telefoontje hoeft te plegen en iemand neemt deze zorgen voor je over. In de tijd dat jij werkt aan je doelen en investeert in mensen, schept een andere partij de voorwaarden om vlekkeloos te kunnen werken. Na een inspannend en leuk uur met een klant, kun je je opladen voor de volgende klant terwijl je ziet dat je agenda weer tip top werkt en je printer je weer vrolijk tegemoet knippert. 

 

Zekerheid door online werken

Digitaal werken is hét van dit moment. Al je gegevens veilig opslaan in de Cloud, geen gedoe meer met usb sticks maar altijd overal met je laptop en telefoon toegang tot al je bestanden. Dus als jij besluit om met mooi weer heerlijk vanuit de tuinstoel contact te hebben met je klanten, een online training te volgen en te werken aan je doelen, ligt niks je in de weg. Je bent altijd up to date en voorbereid. Je kunt werken waar je wilt en wanneer je wilt. Dat is vrijheid die ook hoort bij het worden en zijn van een 100k coach:

 

Geïnspireerd geraakt om die 100k te gaan worden? Ga er voor en gun jezelf deze stap!

 

 

 
 

Wil je erachter komen wat jij kunt doen om nog productiever te zijn?

We weten dat jouw tijd kostbaar is. Juist daarom creëren we graag wat extra tijd voor je!
Speciaal voor jou hebben wij de ICT scan ontwikkeld. In 45 minuten van jouw tijd kom je erachter wat jij kunt doen om jouw productiviteit te optimaliseren.