Let's connect!

Websites

Websites

Ontwikkeling Websites

Ontwikkeling

U wilt een website laten maken? Wij werken uw idee graag uit tot een website die uw doelgroep aanspreekt en vindbaar is in de zoekmachines op het internet. Zelf de pagina's van uw website beheren? Ook dat is geen probleem!

Onderhoud

Onderhoud

Een niet onderhouden website zal snel verouderde informatie bevatten en eerder veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Met een lage positionering in de zoekresultaten tot gevolg. Goed onderhoud van uw website voorkomt dit!

Webhosting

Webhosting

Wij bieden u veilige, snelle en betrouwbare webhosting voor uw website. Wij regelen de techniek en zorgen voor een stabiele omgeving, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de bereikbaarheid van uw website!

Domein registratie

Domein Registratie

Met de registratie van een domeinnaam creëert u uw eigen online identiteit. Zo kunt u een website beschikbaar stellen onder deze naam, maar ook professioneel e-mails versturen vanuit uw eigen domeinnaam!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Uw website wordt niet gevonden op internet? Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines kunt u uw positie in de organische zoekresultaten sterk verbeteren en uw vindbaarheid verbeteren!

Contactgegevens

De ICT Expert

Watermanstraat 35D
7324AJ Apeldoorn
E-mail: info@deictexpert.nl
Tel: 085 - 040 76 99
KVK: 62683365
BTW: NL220085481B01